به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده پس از پايان ديدار استقلال و سپاهان در مرحله نيمه نهايي جام حذفي گفت: بازيکنان ما عملکرد خوبي انجام دادند و حقشان باخت نبود. بايد اين ديدار را فراموش کنيم و بايد به فکر مسابقه با الهلال باشيم.
وي افزود: ما با اخلاص و براي منافع ملي ? بازيکن تيم خود را که ?? درصد ترکيب اصلي استقلال را تشکيل مي دهند در اختيار تيم ملي قرار داديم و براي منافع ملي جنگيديم. سپاهان دو بازيکن در تيم ملي داشت که خلعتبري تمارض به مصدوميت کرد و به تيم خود بازگشت.
مديرعامل استقلال تاکيد کرد: نمي توانيم منافع ملي را در نظر نگيريم و هميشه بازيکنان را در اختيار تيم ملي قرار داديم. کساني که براي تيم ملي بازي نمي کنند و تمارض انجام مي دهند کارشان جوانمردانه نيست.
وي در مورد پنالتي نزدن فرهاد مجيدي و اينکه به نظر مي رسيد استقلالي ها پنالتي آخر را بي تفاوت مي زدند، اظهار داشت: ظاهرا خود مجيدي نخواست تا پشت ضربه قرار گيرد. بازيکنان ما از روي شکم سيري پنالتي نمي زنند اما بايد بدانند که براي زدن ضربه پنالتي نبايد دو قدم فاصله گرفت و بايد با تمرکز بيشتري پنالتي بزنند.
فتحاللهزاده درباره اينکه مشکلات مالي در اين باخت تاثير داشت يا خير، گفت: مشکل مالي در تيممان نداريم و هر کس ميگويد چنين مشکلي وجود دارد، پيش من بيايد.